Fysiotherapie

Als fysiotherapeut zijn we gericht op klachten van ons bewegingsapparaat en gespecialiseerd in het bewegen van de mens. Door studie en specialisatie hebben we in onze praktijk veel aandacht voor en kennis van tal van specifieke behandelmethoden.

Bijna drie miljoen mensen, jong en oud, vinden jaarlijks hun weg naar de fysiotherapeut. Het kan daarbij gaan om klachten opgedaan tijdens het werk of sporten. Het kunnen ook de lichamelijke gevolgen zijn van een verkeerde beweging, een ongeluk, ziekte of, gewoon door ouder worden.

De fysiotherapeut luistert naar de reden van uw komst en uw wensen tot verbetering. Hij kijkt samen met u naar uw lichamelijke situatie en uw mogelijkheden. Met zijn adviezen en oefeningen zorgt hij ervoor dat u weer beter kunt bewegen. Zo haalt u uit het leven wat erin zit.

Fysiotherapeuten kunnen zich specialiseren op diverse gebieden. In onze praktijk bieden we de specialisatie oedeemfysiotherapie aan. Daarnaast hebben we kennis en ervaring in huis op diverse aandachtsgebieden.

Leven is bewegen. De fysiotherapeut helpt u om zo goed mogelijk te bewegen.

Uniek in de regio: Fysiotherapie bij hoofd(pijn)klachten

Reacties gesloten.